Noul termostat Senz WIFI

Noul termostat Senz WIFI

Noul termostat Senz WIFI – Caracteristici si avantaje

Astazi iti vom prezenta noul termostat Senz WIFI de la Raychem, compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Este vorba despre unul dintre accesoriile ”inteligente” care te poate ajuta sa cresti randamentul instalatiilor de incalzire.

In ultimii ani, producatorii de sisteme de incalzire au pus tot mai mult accentul pe eficientizare. Pentru reducerea consumului si totodata a costurilor, devine obligatorie dotarea cu dispozitive auxiliare de tipul termostatelor. Dar nu orice fel.

In aceasta postare am decis sa ne oprim strict la modelul Senz WIFI de la Raychem, despre care iti vom vorbi in amanunt in randurile urmatoare. Si vom incepe cu o scurta descriere a caracteristicilor, dupa care vom continua cu o serie de avantaje oferite.

Ce caracteristici intruneste noul termostat Senz WIFI?

Asa cum poti intui din denumire, este vorba despre un dispozitiv electronic ce ”exploateaza” toate imbunatatirile sistemelor ”fara fir”, aplicabile si aplicate la termostatele ambientale.

Modelul face parte din categoria device-urilor de ultima generatie, compatibile cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Aparent cu o tehnologie destul de complicata, are in schimb un mod de functionare intuitiva, ”extinsa” si la distanta.

Totul este permis de display-ul cu ”touchscreen”, care simplifica reglarea parametrilor doriti (temperatura, interval orar, spatiu incalzit). Pentru activarea / dezactivarea functiilor, este suficienta atingerea ecranului.

Pe de alta parte, compatibilitatea cu smartphone-uri si alte gadgeturi cu o conexiune wireless, il transforma intr-un instrument cu o programare facilitata. Cu alte cuvinte, ai in fata un produs revolutionar, controlabil de la distanta.

Mai jos puteti vizualiza o prezentare a celui mai nou termostat cu WIFI

Ce avantaje garanteaza modelul de la Raychem?

Model este deosebit de apreciat pentru cine cauta sa reduca facturile la electricitate si doreste un produs superior calitativ, usor de folosit. Odata instalat, ofera o serie de avantaje demne de luat in seama, pe care ti le vom prezenta intr-o ordine aleatoare:

  1. Activare prin WIFI

Asa cum ii sugereaza si numele, termostatul Senz WIFI nu necesita cabluri pentru a functiona. Spre deosebire de dispozitivele clasice ”cu fir” (mecanice sau electrice), acesta are nevoie doar de o retea de internet locala care are implementata tehnologia wireless.

  1. Instalare usoara

Data fiind absenta firelor de conexiune la sistemele de incalzire, nu ridica probleme la montare. In plus, este usor de manevrat, indiferent de localizare. Poate ca nu sunt cele mai importante atuuri, insa conteaza pentru cine pune accentul pe practicitate si comoditate.

  1. Control la distanta

Programarea functiilor, activarea sau modificarea lor se poate face direct de pe telefonul mobil, obligatoriu ”smart” sau de pe un alt device, chiar din afara locuintei. Trebuie doar sa instalezi o aplicatie din Google Play sau App Store si, desigur, sa fii online si sa ai un cont.

  1. Reglaje exacte

Noile termostate Senz WIFI garanteaza precizie in reglarea temperaturilor si intervalelor de functionare. Cu timpi de activare mult mai rapizi decat la alte modele, reuseste sa imbunatateasca nu doar calitatea vietii in ambientul domestic, ci si sa-ti ”protejeze” portofelul.

  1. Functie ”Touch”

La fel ca un smartphone, functioneaza fara butoane, doar prin atingerea display-ului. Practic, toate functiile fiind ”la vedere”, sunt usor de intuit. Acest detaliu il transforma intr-un dispozitiv usor de folosit indiferent cat de familiarizat este utilizatorul cu noile tehnologii.

  1. Recomandat persoanelor cu dizabilitati

Datorita comoditatii de a-i activa orice functie si de a-l programa de la distanta, se recomanda si unui public cu nevoi speciale. Sistemul se poate folosi de catre persoanele care intampina dificultati sa se deplaseze, precum varstnicii sau / si cu un handicap motoriu.

  1. Controlul a 32 de zone diferite

Un alt avantaj derivat din tehnologiile inovative implementate la acest model, se refera la managementul personalizat al temperaturilor in ambientul intern. Mai exact, cu dispozitivul Senz WIFI poti ”supraveghea” si regla termic pana la 32 de zone diferite ale casei.

  1. Design modern

Cu un design minimalist, termostatul produs de Raychem si comercializat de Total Heat se remarca si prin eleganta. Estetica deosebita il ”recomanda” drept un accesoriu ce poate sa fie inclus in orice ambient, indiferent de stilul abordat pentru amenajarea spatiilor interioare.

Acum cand orice tehnologie tinde sa devina tot mai… ”smart”, vechile termostate mecanice au orele numarate. Treptat, locul lor este luat de catre modelele ”inteligente” de tipul Senz WIFI, ce pot fi ”controlate” de la distanta, se instaleaza foarte usor si functioneaza ”fara fir”.

Share this post